Back to Top

Muutoksia Avoimessa Raamattukoulussa

Tulosta

Suomen Metodistikirkon organisaatio muutoksen myötä kirkon työmuodot muuttuivat toimialoiksi ja toimialoille valittiin johtajat Suomen Metodistikirkon vuosikonferenssissa kesällä 2017.

Avoimen Raamattukoulun ent. rehtori Jori Brander jatkaa piirikunnanjohtajan työn ohella Metodistikirkon teologisen seminaarin työssä vastuualueenaan Suomen Metodistikirkon pastorien ja työntekijöiden koulutus. 

Koulutuksen toimiala-johtajaksi valittiin past. Jukka Hiltunen Lahdesta. Hänen vastuualueenaan on Avoin Raamattukoulu, seurakunta-palvelija sekä maallikkosaarnaaja- koulutus sekä koulutuksen kehittäminen ja uudelleen organisointi. 

Mikäli olet kiinnostunut oppimaan ( koulutuksesta )  niin ota yhteyttä ja saat lisätietoja : Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. tai 050 5636540.

Vinkki!

Seurakuntapalvelija - koulutus alkaa 18.11.2017 klo 11:00 -16:00 orientaatio- päivällä.

Paikka: Tampereen Metodistiseurakunta. Lapintie 4. Tampere.

Ilmoittautuminen vaaditaan!!! 

----

 

Tervetuloa oppimaan

Tulosta

 Avoinraamattukoulu.net on Suomen Metodistikirkon seurakuntakoulun sivusto. Metodistikirkko kannustaa uskovia yhä syvempään Jumalan tuntemiseen ja tämä raamattukoulu on yksi väline tällä tiellä. Koulun opinnot eivät tähtää pelkkään tiedolliseen oppimiseen, vaan etsimme elävää ja syvempää Jumalan tuntemusta. Siinä missä tietäminen on tiedollista ja ulkoista, tunteminen on syvä vuorovaikutussuhde. Tässä koulussa etsimme Jumalan tuntemusta monimuotoisesti ja kannustamme jokaista etsimään omaa paikkaansa Jumalan yhteydessä Herran palvelijana.

Raamattukoulusta voi valita joko yksittäisiä kursseja tai suurempia koulutuskokonaisuuksia muutaman kurssin sarjoista aina monivuotiseen seurakuntapalvelija tai maallikkosaarnaaja koulutukseen saakka. Opintoja tehdään pääosin etäjärjestelmän (Moodle) avustuksella. Oppimisen ja jakamisen kannalta kehotamme kuitenkin perustamaan seurakunnassa opintopiirejä tai osallistumaan kirkkomme järjestemään lähikoulutukseen etäopiskelun lisänä.

Sivuston julkinen sisältö on rekisteröimättömille käyttäjille  toistaiseksi olematonta. Raamattukoulun kurssit ja niiden materiaali on käytettävissä vain rekisteröityneille käyttäjille. 

Lisätietoa rekisteröitymisestä ja kurssitarjonnasta annamme mieluusti kaikille kiinnostuneille.  Tämän linkin takaa löydät lisätietoja rekisteröitymisestä kaikille, ketkä ovat kiinnostuneet oppimisesta.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Tulosta

Viimeisimmät kuulumiset kursseista ja tapahtumista saat tämän nettisivun kautta ja tietenkin käytämme tiedottamiseen myös sähköpostilistoja ja kirkkomme lehteä. Lehti ja sähköpostilistat eivät ikävä kyllä ole aina riittävän ketteriä välineitä tiedottamiseen, minkä vuoksi monesti ilmoitus jää tekemättä sen työläyden takia. Nettisivulta taas pitäisi aina käydä tarkistamassa, että onko siellä jotain uutta, minkä tähden sekään ei ole oikein hyvä media yksinään.

Otammekin tiedottamiseen avuksi sosiaalisen median. Tällä hetkellä tiedotamme Twitterin ja Google+:n kautta. Facebook-sivua meillä ei vielä ole, mutta jos olet osaava ja halukas sellaisen perustamaan, niin otetaan käyttöön sekin.

Google+:sta ja Twitteristä voit alkaa kuuntelemaan tiedotteitamme näiden linkkien takaa: